Verslag van de rit van 14 juni 2014

Hallo Collega motorrijders,

Ik heb aangeboden om het verslag te maken van de korte motorrit van zaterdagmiddag 14-06-2014

ik zal mij even kort voorstellen, mijn naam is Gerhard van Diepen 41 jaar en heb 2 kinderen (8 en 10 jaar) en woon sinds 3 jaar in Wanneperveen. En ben nieuw lid van de motorclub Wanneperveen. Ik rijd op een motor van Gerrit Hoorn (vader van mijn vriendin Adelien) een BMW uit 1972 toevallig ook mijn bouwjaar!

De tocht is om 13:00 uur begonnen vanaf de ijsbaan in Wanneperveen. We zijn gestart met 7 motoren en 8 personen (Klaas, Hilly, Bertus , Gerrit, Albert, Henk met kleindochter Esther achterop en ondergetekende). Het was niet bekend waar de tocht langs zou gaan. Klaas Dunnink reed voorop en zou de route bepalen. Dat is hem wel toevertrouwd want het was een mooie tocht. We zijn over weggetjes gegaan die ik zelf nooit gevonden zou hebben. We zijn bij de Watertoren van Meppel over Ruinerwold gegaan en daarna over Ansen en vervolgens richting Ruinen, Pesse en Tiendeveen. In Tiendeveen.

20140614-02-Lange_Rit

Halverwege de tocht hebben we afscheid genomen van Albert en Bertus die nog op visite moesten later die dag. Hierna zijn we via Nieuw Balinge richting Westerbork gereden waar even op het terras gezeten moest worden. Heel vervelend haha! Na de nodige consumpties zijn we verder gereden. Eerst richting Wijster en via Pesse en nog een paar dorpen weer richting Wanneperveen. Het was een mooie tocht door het Drentse land van ongeveer 140 kilometer met prima droog weer, af en toe een zonnetje en rond de 18 graden. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende motorrit.

Met vriendelijke groet,

Gerhard van Diepen.

P.S. Onder het kopje ‘Foto’s’ zijn nog meer foto’s van deze rit te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*