Verslag stamppotrit 11 oktober 2014

Zaterdag 11 oktober was de laatste rit van de motorclub van dit jaar, maar zeker niet de minste, n.l. de Stamppotrit! Onder mooie omstandigheden zijn we met 10 motoren en rijders met 1 duo passagiere vertrokken bij de ijsbaan. Richting Meppel en via Balkbrug, Ommen, Hardenberg naar het mooie Twentse land. Om half 1 een bakje koffie met appelgebak in het prachtige dorpje Vasse.

Daarna via de mooie landschappen naar Ootmarsum. Op landgoed Dinkelland bij Denekamp werd een marathon georganiseerd, hier was het druk en moest er langzaam gereden worden, maar enkele motorrijders vonden dit niet zo erg omdat er nogal wat dames aan meededen. Daarna via Tubbergen en Mariaparochie naar Westerlaan en Ommen – Nieuwleusen terug naar Wanneperveen.

Ieder heeft toen de motor naar huis gebracht en konden we terugzien op een mooie motorrit die door Klaas Dunnink werd voorgereden.

Om ongeveer  5 uur was iedereen – plus aanhang – in het dorpshuis voor een drankje en het Stamppotbuffet om het seizoen af te sluiten. Terugkijkend op een wat moeilijke start door de bestuurswisseling is het toch een goed geslaagd seizoen geworden met steeds leuke deelname aan de motorritten.

Ik wil daarom ook iedereen bedanken voor de medewerking in welke vorm dan ook en hoop dat we volgend jaar met de hulp van het bestuur en leden er weer een gezellig motorseizoen aan toe kunnen voegen!

Eind januari 2015 willen we de leden vergadering houden en hoop op een goede opkomst, dan kan ieder wensen of suggesties  naar voren brengen waar het bestuur wat mee kan doen. De exacte datum volgt nog.

Gerrit Hoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*