Verslag lange rit 14 september 2014

Beste motorvrienden en vriendinnen!
Dit keer was de eer aan mij om een verslag te mogen maken van de Toertocht van Zondag 14 september 2014.
Zondagmorgen vertrokken we bij prachtig weer met 8 motoren, waarop 9 personen waren gezeten naar de Veluwe.

We kwamen door heel veel hele kleine plaatsjes, (waarvan ze bij de belastingdienst misschien het bestaan wel niet eens weten) zoals onder andere Kerkdorp waar we geen kerk hebben gezien alleen een (gesloten) café.
De kronkelroute van de navigatie van Arend bracht ons langs mooie natuurgebieden op de Veluwe naar Vierhouten, waar we koffie hebben gedronken met natuurlijk een lekker stuk appelgebak.
De kronkelroute bracht ons vervolgens naar het vliegveld Teuge, waar we op het terras zijn geland voor de lunch en van dichtbij hadden wij een mooi uitzicht op de vliegtuigen die er opstegen en landden.
Hierna via Harfsen en nog een heleboel kleine plaatsjes naar Dalfsen voor een consumptie (sommige namen er ook nog een sorbet bij).
Toen via een vrij normale weg terug naar Wanneperveen.
Deze bijzonder gezellige en mooie tocht was ca. 220 km.

Albert

Een gedachte over “Verslag lange rit 14 september 2014

  1. Leek mij een prachtige motorrit. Hopelijk wel de koffie en appelgebak in Vierhouten bij Hotel De Mallejan. Daar heb ik vroeger nog gewerkt. Dat zou dus een dubbele misser zijn voor mij. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Ik hoop 11 oktober dat het weer een mooie rit gaat worden.
    gr Henk Karssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*