Gastenboek

30 thoughts on “Gastenboek

 1. Beste motorrijders,
  I.o.m. Arend Pluim is de motorrit voor morgen i.v.m. de verwachte slechte weersverwachtingen afgelast en hopen we volgende week bij beter weer te kunnen rijden.
  gr Henk Karssen

 2. Beste motorvrienden(innen)

  Vorige week zondag werd het idee geopperd om eventueel nog een avondrit te plannen. In overleg met Gerrit Hoorn en Henk Lantinga willen we as woensdag dus een extra rit doen.

  Omdat het al vrij snel donker wordt is het idee om 19.00 uur echt te vertrekken en geen pauze te houden maar rond 20.30 uur ter afsluiting een kop koffie in het dorpshuis De Wanne te doen.

  We zien wel wie er komen.

  met vr gr
  namens het bestuur Henk Karssen
  tel 0650655768

 3. Aan Henk Karssen:
  Henk,
  Zou het ook verstandig zijn om de rit van komende Zondag nog even bij iedereen op de mail te zetten, zodat we wat meer deelnemers aan de tocht te krijgen?
  Met vriendelijke groet,
  Albert

 4. Geplaatst: 9 sept 2015

  Er staat voor komende zondag
  Korte rit 13 sep 2015 10:00

  Klopt dit of …… is het een lange ? of is vertrek niet om 10 :00 ?

  Groeten Eelke

 5. Beste motorvriend(en)innen,

  I.v.m. de belabberde weersverwachtingen voor vanavond hopen we voor volgende week op beter weer!! Arend Pluim heeft ff een belrondje gedaan en er waren al wat afzeggingen.

  Hopelijk tot volgende week.

  mvg namens het bestuur,
  Henk Karssen

 6. Eelke,
  Ik ga er aan werken dat datum en tijd worden toegevoegd, eveneens dat ik reacties niet meer toe hoef te staan maar dat deze direct worden weergegeven in het gastenboek. Hoop hier het weekend even tijd voor te hebben.

  Mvg Niek

 7. Hallo webmaster, op zich werkt het gastenboek goed
  maar ik mis wel een datum / tijd wanneer het bericht geplaatst is
  waarschijnlijk kan dat wel aangevuld worden, en dan is direct duidelijk van wanneer het laatste bericht is.
  Mvrgr Eelke

 8. Beste Motorvrienden(innen)
  Het bestuur heeft besloten om de avondrit niet door te laten gaan i.v.m. de weersverwachtingen.
  Felle buien, met plaatselijk veel neerslag, harde windstoten en onweer zitten we niet op te wachten bij een “mooi”tochtje.
  Ijs en weder dienende proberen we het Woensdag 13 mei opnieuw om 19.00 uur bij “De Wanne”
  namens het bestuur mvg Henk Karssen

 9. Ben helaas verhinderd morgen, ik hoop niet dat ik zo het rondje ijselmeer ga missen maak er een leuke tocht van morgen.
  Groeten Eelke

 10. Hallo Albert J,
  Jammer dat het herstel nog niet vlot maar ben wel blij dat het verder allemaal wel redelijk gezond klinkt, anders heb je geen puf om weer mee te rijden.
  Ik hoop dat het nu met de pen beter herstelt. Als ik tussen de perebomen door kom wip ik wellicht wel even aan.
  Nogmaals beterschap en tot ziens

 11. Motorvrienden het is jullie wel bekend dat Albert Jonkers 27 sept een motorongeluk heeft gehad,Albert dacht dat hij dit voorjaar weer kon rijden maar dat valt tegen,
  ze hebben een ijzeren strip met bouten langs zijn gebroken scheenbeen gezet maar nu bleek de strip te zijn gebroken.
  De chirurg heeft nu een stalen pen van 35 cm.in de lengte door het scheenbeen geslagen
  en Albert hoopt dat dit wel gelukt,het valt voor hem niet mee ,maar om hem een hart onder de riem te steken is een kaartje belletje of een bezoekje altijd welkom.
  Zijn tel.nr. is 0521481387.
  motorvriend Arend.

 12. Zoals velen van jullie wel (of niet) weten heb ik zaterdag 27 sept een vrij ernstig motorongeluk gehad met MC 80, maar ben gelukkig herstellende!!
  Van de MCW mocht ik een prachtig bloemstuk ontvangen, waarvoor mijn hartelijke dank!
  Met motorsportgroeten,
  Albert

 13. Omdat de weersberichten voor Zondag slecht zijn gaat de rit in overleg met het bestuur niet door,maar 1 week later dus Zondag 24 Aug.

 14. BERICHT VAN HET BESTUUR
  Beste motorliefhebbers,
  Zoals de meeste van jullie inmiddels wel zullen weten is dit voorjaar het voltallige bestuur van de MC Wanneperveen na meningsverschillen binnen de vereniging opgestapt. Op initiatief van Gerrit Hoorn heeft zich een nieuw bestuur gevormd dat een doorstart wil maken met als eerste doelstelling dat de vereniging blijft bestaan en dat de reeds geplande activiteiten voor 2014 zoveel als mogelijk door zullen gaan!!
  Dit geldt ook voor de korte rit op zaterdag 14 juni as. Deze gaat gewoon door. Start 13.00 uur. De aansluitende BBQ IS AFGELAST. Misschien ten overvloede maar het WEEKEND IN JULI gaat ook niet door. Daarnaast is besloten om vanaf nu alle dagtochten i.p.v. 09.00 uur, om 10.00 uur te laten beginnen, start gewoon bij de IJsbaancantine.Voor leden het verzoek om je emailadres door te geven aan: mcwanneperveen@hotmail.com. Volgende week wordt een digitaal “contactpuntje” aan de leden verzonden met actuele informatie.
  met motorgroet, de “nieuwe” secretaris.
  Henk Karssen (0650655768)

 15. Welkom op de vernieuwde site van de Motorclub Wanneperveen. Site is nog in opbouw en de oude spullen moeten nog grotendeels gekopieerd worden. Graag even aangeven hoe gebruikersvriendelijk de nieuwe site is. Mailen naar mij mag ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*